Call Our Toll-Free Number: 123-444-5555

Пълнен хляб с шунка и кашкавал

Пълнен хляб с шунка и кашкавалНеобходими продукти:


  • 250 гр. нарязана шунка
  • 1 ненарязан хляб
  • 250 гр. нарязан кашкавал
  • 100 гр масло
  • лук и чесън
  • 200 гр. нарязани пресни гъби
Начин на приготвяне:
Това, което ще ви трябва е един ненарязан хляб. Изберете такъв, който предпочитате-черен, пълнозърнест, бял и т. н. За плънката може да използвате всичко, с което разполагате в хладилника- колбаси, доматено пюре, маслини, чесън, лук, гъби, сирена, кашкавали и т. н. Най-напред нарежете хляба по дължина и ширина, но без да стигате до долната му кора. Между квадратчетата от хляб започнете да слагате от кашкавала, шунката, маслото, лукът, гъбите. След като го напълните, трябва да го увиете в алуминиево фолио. Печете на силна фурна около 10 минути и след това махнете фолиото, за да се разтопи съвсем добре кашкавалът. Сервирайте върху дървена дъска с хубаво червено или бяло вино.

0 коментара: