Call Our Toll-Free Number: 123-444-5555

Пилешки бутчета с топено сирене, гъби и картофи

Пилешки бутчета с топено сирене, гъби и картофиНеобходими продукти:

  • 6 пилешки бутчета
  • 1,5-2 кт. картофи
  • 1 кг. пресни гъби
  • 500 мл. сметана за готвене
  • 50 гр масло
  • 2 глави лук
  • 200 гр. топено сирене
  • черен пипер
  • сол на вкус
Начин на приготвяне:
Бутчетата се слагат в тавичка или йенски съд, който предварително е намазан с малко масло. Гъбите, лукът и картофите се нарязват и се слагат при месото. Заливат се със сметаната и се слагат във фурната при около 180 градуса. Когато месото и зеленчуците са почти готови се добавя и топеното сирене, нарязано на колелца.

0 коментара: