Call Our Toll-Free Number: 123-444-5555

Крехки свински пържоли на фурна

Необходими продукти:

  • 1 кг. свински пържоли
  • 2 с.л. мед
  • 1/2 ч.ч. бира
  • 20 гр. масло
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ч.л. черен пипер

Начин на приготвяне:

За да останат сочни пържолите не е необходимо да ги чукате. Измийте ги добре, след което ги поръсете със сол и черен пипер равномерно и от двете страни. Разтопете меда и маслото, след което ги разбъркайте. Намажете всяка една от пържолите със сместа от мед и масло. Наредете пържолите в гювеч или тава и ги залейте с бирата и ½ чаена чаша вода. Ако печете вашите крехки свински пържоли в тава я покрийте с фолио за печене. Слагате пържолите в студена фурна и я включвате на 200 градуса, като печете 90 минути. Десет минути преди да извадите пържолите от фурната махнете фолиото, за да могат пържолите да се запекат и да имат апетитен вид. Ако приготвяте пържолите в гювеч, това не е необходимо.

0 коментара: