Call Our Toll-Free Number: 123-444-5555

Славянски гювеч

Славянски гювечНеобходими продукти:

  • 800 гр. свинско месо
  • 1 ч.ч и половина ориз
  • 2 глави лук
  • 5 червени чушки
  • 2 люти чушки (по желание)
  • 2 домата обелени и нарязани на ситно
  • 6 скилидки стрит чесън
  • няколко стръка магданоз
  • сол на вкус

Начин на приготвяне:

Лукът, морковите и чушките се нарязват и се задушават в мазнината. Към тях се добавят парчетата месо. Те също трябва да се задушат добре. След това добавете ориза и червения пипер. Бъркайте докато оризът стане леко прозрачен и добавете водата. Когато оризът е почти готов, сложете доматите и чесъна. Разбъркайте и изсипете ястието в тавичка или гювече и го сложете да се запече леко. След като е готов може да поръсите с нарязан магданоз.

0 коментара: